Služby

Už od založení našeho studia se řadíme do pozice leadra české komerční ilustrace. Disponujeme portfoliem téměř 100 ilustrátorů.

Dlouhodobě investujeme velké množství energie a času do rozvoje, vzdělávání a sbližování ilustrátorské komunity pomocí projektů Raw-Art-Wrestling, Drink&Draw a DRAWtelier.

Ilustrace

Od malých zakázek po ty největší, DRAWetc. nabízí ilustrátorský full-service se vším všudy. Naše portfolio složené z téměř 100 ilustrátorů zaručuje širokou škálu unikátních vizuálních stylů.

Studio má také dlouholetou praxi s licencováním a znalostí autorského práva.

Více

Storyboardy

Máme mnohaleté zkušenosti s tvorbou profesionálních storyboardů pro všechna audiovizuální média a spolupracujeme s těmi nejlepšími storyboard umělci u nás.

Více

Shootingboardy

Shootingboard je perfektní nástroj pro samotné natáčení. Do detailů prezentuje náladu a dynamiku záběrů a mluví filmovou řečí. Je to nezbytný nástroj pro režiséra a jeho tým.

Více

Animatiky

Dokážeme rozpohybovat storyboardy a dát vám představu, jak bude váš reklamní spot nebo film vypadat v pohybu. Na ukázky našich animatiků se podívejte tady.

Více

Komiks

Vymyslíme a vytvoříme váš komiks jak po vizuální, tak i po dějové stránce. Nechte si od nás vyrobit vlastní komiksovou brožuru, knihu nebo komiksově laděný spot.

Více

Klíčové vizuály

Vytváříme poutavé klíčové vizuály, které slouží jako základ pro vaší budoucí kampaň. Naše studio disponuje širokým výběrem ilustrátorů a stylů.

Více

3D, CGI, fotomontáže

Základní retuše i náročné fotomontáže s použitím 3D grafiky a nejmodernějších digitálních technik.

Více

Animace a motion design

Veškeré vizuální výstupy umíme rozpohybovat: loga, produkty, vizualizace… Vše profesionálně připravíme pro použití ve všech audiovizuálních médiích. Náš animační showreel je k vidění tady.

Více

Grafický design

Dokážeme kreativně a technicky zpracovat korporátní identitu, logo, obaly a další grafické materiály pro vaši firmu nebo značku. Naše výhoda je v přesahu grafického designu do animace a multimédií a ve využití širokého portfolia ilustrátorů.

Více

Character design

Navrhujeme a vytváříme postavičky, maskoty a jiné vizuální reprezentace, které dají vaší značce nebo produktu snadno zapamatovatelnou tvář.

Více

Merchandising

Navrhneme unikátní merchandising přesně vám na míru. Umíme vše od triček a čepic přes tašky, kalendáře až po omalovánky a pexesa.

Více