Eventy

Nabízíme široké portfolio rozmanitých eventových aktivit a služeb pro všechny věkové kategorie, pro klienty, zaměstnance i management.

Máme prověřený tým zkušených ilustrátorů a výtvarných instruktorů, kteří dokáží motivovat a zapojit do činnosti vaše hosty a vytvořit inspirující atmosféru.

Ilustrátorská exhibice

Ilustrátorská exhibice, během které se vašim klientům naskytne možnost sledovat vznik uměleckého díla v reálném čase. Ať už se kreslí na plátna a papír nebo na tabletech s projekcí, jde o divácky velmi přitažlivou událost.

Sketchnoting

Sketchnoting je jednoduchý vizuální záznam mluveného slova na vaší konferenci, brainstormingu či přednášce. Ilustrátor kreslí na živo podle předem dohodnutého scénáře.

Doodle Noodle

Doodle Noodle je kreativní dokreslování do předem daných tvarů, kde se projeví nápady každého účastníka. Velmi dobře funguje na všech typech akcí.

Colouring

Připravíme pro vás velkoformátové dokreslovačky a omalovánky pro velké i malé hosty podle vašeho zadání. Kreativní zábava, která dokáže sblížit lidi všech věkových kategorií.

Kreativní workshopy

Připravíme na vaší akci zábavný kreativní workshop podle vašeho přání. Výsledky své práce si účastníci odnesou domů. Ať už se kreativně vyřádí na botách, taškách, tričkách nebo papíře.

Portrétování

Přímo na akci nakreslíme pro vaše hosty originální portréty - digitálně nebo na papír. Můžou si je pak odnést domů fyzicky nebo jim je pošleme mailem.

TagTool

Naši ilustrátoři pro vás vytvoří živě před zraky diváků animovanou show. Pro lepší představu se podívejte na naše video ze Signal Festivalu.

Lekce Kreslení

Zkušený ilustrátor provede vaše hosty na eventu lekcí kreslení. Téma a předmět kreslení jsou vždy unikátní pro danou akci.