DRAWetc.Team

vlad

Vladimír Strejček

Director, studio founder 2002
vladimir@drawetc.cz

Experience:

client service, production, storyboards, illustration, animation, comics, graphic design, concept, consulting

Na DRAWcích mám rád děsně moc věcí. Nejvíc si cením, že nikdy jsem nepojal pocit že by DRAWetc byla facha, takže nemám dojem že chodím do práce, spíš chodím do ateliéru, dílny. To považuju za svoje největší štěstí, které mi DRAWetc dává. A pak mám taky díky DRAWcům bohatý vesmír plný různých entit, které jsem pracovně poznal a lidi mě vždycky bavili nejvíc. Jsou totiž největší inspirací pro mojí volnou tvorbu.

anicka

Lucie Košťálová

Project leader
lucie@drawetc.cz

Mám přes deset let zkušeností ze světa reklamy. Tenhle byznys mě vždycky přitahoval a to i svojí blízkostí k výtvarnému světu. Do toho se ráda nořím jak profesionálně, tak v soukromí. Dostat se do DRAWetc. pro mě tudíž bylo jakýmsi naplněním. Je to přesně to správné místo, kde se moje hemisféry potkávají – ta divoká a tvořivá s tou efektivní se smyslem pro byznys. Pravá řídí levou, aby ta levé zas diktovala pravé. To je můj DRAWčí svět.

danchez

Daniel Korta

Senior graphic designer

Experience:

3D, animation, graphic design, motion design, apparel design, photo postproduction, GUI design

V DRAWci jsem už ani nevím jak dlouho.. možná už to bude i deset let. Líbí se mi tady, jinak bych tu nebyl. Mám na starosti grafický design, 3D, webdesign, DTPko, animace, motion design a občas fušuju i do programování.

Jsem morous, ale léčím se.

hanina

Hanina Větrovcová

Art development/creative production
hanina@drawetc.cz

Ve studiu jsem od roku 2011, kdy jsem začínala jako traffic a produkční. Dneska funguju jako kreativní produkce. Zlomovým obdobím pro mě bylo nastartování soutěže Raw Art Wrestling a dalších aktivit kolem studia, které tuží partu a otevírají dveře novým talentům.

Vymýšlím jak a proč něco pokreslit, dělám tak trochu jiné eventy, kampaně pro velké i menší brandy. Zároveň ráda zkouším nové techniky a posouvám to všechno dál. Do budoucna se chci věnovat edukačním workshopům a konferencím za projekt Česká Ilustrace.

anicka

Anička Trousilová

Ilustrace, DTP
anicka@drawetc.cz

V DRAWcích jsem začínala jako letterista komiksů, pomocný grafik a nyní jsem právoplatný ilustrátor. Zjištění, že se můžu živit kreslením, bylo pro mě šokující! Cesta byla trnitá, žádný pečený holub mi nelítal přes cestu, ale postupem času se to pěkně ustálilo. Ilustrátorské zakázky postupně převážily nad grafickými. Pořád se učím a pořád na tom pracuju. Ale baví mě to, protože kresleníčko, to je moje potěšeníčko!

troy

Troy

Illustrator
troy@drawetc.cz

Troy jsme objevili díky našim kurzům kreslení pro veřejnost, kde se jednoho dne zjevila jako princezna Apokalypsa. Nakreslila tehdá nejlepší koťátko a my jsme si ji zapamatovali. O pár měsíců později se tiše a nenápadně, prostě po “troyovsku”, přihlásila do naší vizuální soutěže Raw Art Wrestling, kde rozválcovala konkurenci v kategorii “Analog – charakter design” a odnesla si olbřímí Cintiq. A pak už to byl jen krůček, a lano z drawců bylo hozeno a teď u nás máme interně velice univerzální ilustrátorku, která se skvěle umí popasovat jak se storyboardy, vizuály, charaktery, prostě vším co má zdatný řemeslník umět.